1. This forum is for bug reporting of current Live Game Server issues ONLY.
    Be sure to follow the format below, it will help us out greatly in responding. If you do not, your report may not be entered into the system.

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug in all likely categories before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Be sure to provide details of what the issue is and how to re-produce it, but keep your bug report factual.
    • Reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug.
      Do not use this forum for commentary, your post will be deleted and you may be moderated, suspended or banned if the activity continues.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    NOTE: Important information including your location and system specs are automatically put into your clipboard when using /bug in the game (DO NOT add additional system specs unless requested). When starting your post, just use <CTRL>-V to insert the data and fill in the entries with no data.

    Please include Screenshots if possible. Images can be saved on our SotA Discord Server here

    If the clipboard does not work, use and fill in this Bug Report Template:
    1. Title:
    2. Reproducible?
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs: (RAM, CPU, GPU and Operating System only)
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

[Fixed 67557] zone to signpost does not send to right location

Discussion in '*** Bug Report Archive (After R75) ***' started by Alley Oop, Aug 25, 2020.

  1. Alley Oop

    Alley Oop Bug Hunter Bug Moderator

    Messages:
    10,116
    Likes Received:
    15,755
    Trophy Points:
    153
    08/25/2020 20:12
    Title: zone to signpost does not send to right location
    Reproduction Rate: 1/1
    Blocker? no
    Details: i used a teleport to zone scroll to falling waters fortress. i picked the "tazar's castle" location. i arrived at the default entrance.
    [​IMG]
    Steps to Reproduce:
    User Specs:
    OS: Linux 5.8 ManjaroLinux 20.1 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4430 CPU @ 3.00GHz (4) System RAM: 24000
    GPU: GeForce GTX 1660 SUPER/PCIe/SSE2 GPU RAM: 6144
    SotA.QA.Linux.64.1057.Date.08.25.20
    Area: POT_forest_metropolis_01a_template/Falling Waters Fortress
    Area Display Name: Falling Waters Fortress
    Loc: (74.8, 38.0, -524.7)
    Debug: UE9UX2ZvcmVzdF9tZXRyb3BvbGlzXzAxYV90ZW1wbGF0ZXxGYWxsaW5nIFdhdGVycyBGb3J0cmVzc3woNzQuNzg2LCAzNy45ODgsIC01MjQuNzA1KXwoMCwgLTAuMDQsIDAsIDAuOTk5KXwzNTUuNDYxfDEwfDE4
     
  2. Sannio

    Sannio Lead Quest and Level Designer Moderator SOTA Developer

    Messages:
    2,543
    Likes Received:
    4,248
    Trophy Points:
    153
    Gender:
    Male
    Thanks for the report! Issue #67557
     
  3. wizardsmoke

    wizardsmoke Programmer Moderator SOTA Developer

    Messages:
    693
    Likes Received:
    809
    Trophy Points:
    93
    Thanks for the report! This is fixed for the first patch after this Thursday's release (Release 81).
     
    Alley Oop likes this.