[Info needed] Visual erros when creating new charcter

Discussion in 'Player Characters, Animations, & Emotes' started by Scooby Doo, Oct 5, 2018.

  1. Scooby Doo

    Scooby Doo Avatar

    Messages:
    34
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    10/06/2018 12:48
    Title: Visual erros when starting new charcter
    Reproduction Rate: ?
    Blocker? NO
    Details: Started a new charcter, and while designing the face the below problems happened.. How do you explain that, i dont know.
    [​IMG]
    [​IMG]


    Steps to Reproduce: Start new charcter, Slide Nose Top Bridge Width or Eye/Inset/Bulge
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-7700 CPU @ 3.60GHz (8) System RAM: 16326
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB GPU RAM: 2988
    SotA.Win.64.847.Date.10.04.18
    Area: SolaceBridge_Starter/WithTutorial
    Area Display Name: Battle of Solace Bridge
    Loc: (-84.5, 42.0, 29.1)
    Debug: U29sYWNlQnJpZGdlX1N0YXJ0ZXJ8V2l0aFR1dG9yaWFsfCgtODQuNDg1LCA0MS45OTgsIDI5LjEyOSl8KDAsIDAuNzA3LCAwLCAwLjcwOCl8OTB8MTB8Ny4yNDExOTM=
     
  2. Serafina

    Serafina Portalarian Moderator SOTA Developer

    Messages:
    937
    Likes Received:
    1,344
    Trophy Points:
    93
  3. Scooby Doo

    Scooby Doo Avatar

    Messages:
    34
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    @Serafina i'll remake the charcter this weekend and let you know the outcome.
    If i delete the character can i reuse the name straight away?

    Thanks
     
  4. Alley Oop

    Alley Oop Bug Brigade – Bug Hunter

    Messages:
    6,441
    Likes Received:
    10,882
    Trophy Points:
    153
    you can always use the character generator in the offline game, just to test.
     
    Serafina likes this.
  5. Scooby Doo

    Scooby Doo Avatar

    Messages:
    34
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    @Serafina @Alley Oop
    I tried to replicate this today with no success.
    Player creation sliders worked as expected.

    I'll put this down to a bug on my end.

    Thanks