1. We have a QA initiative where we work with the community more closely than ever to get your bug reports into the hands of the developers. Please use this forum for LIVE Server bug reporting. Do follow the format below, because it will help us out greatly in responding. If you do not, it's possible your bug report will be misinterpreted, or worse, lost!

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugs… QA 101 Document
    • Search for your bug before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Only reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug. ALL extraneous commentary will be deleted to avoid cluttering the reports.
    • Keep your bug report short and factual.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    Bug Report Template
    1. Title:
    2. Reproduction Rate:
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs:
    To get started, use /bug in-game (/devbug if on QA) to auto-create this template. It will even auto-fill some of the required information and open the browser for you. Then take the information that was just saved to your system's clipboard and paste it into a new QA forum post. Thank you bug hunters!
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

unable to play.

Discussion in 'Release 62 Feedback' started by Dragonhart, Jan 31, 2019.

  1. Dragonhart

    Dragonhart Avatar

    Messages:
    23
    Likes Received:
    53
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    California
    I can log in, load to my home, but within 10 - 15 seconds, I get a Unity message pop up, no real details, and crash to desktop / launch window without any other notice.

    twice in a row, identical results. … Launch _Choose Online _ Log In _ Resume Play _ Load environment _ Environment loads, lighting loads, character loads... Unify message popup, popup fades and game crashes to desktop, launcher window...

    attempting to "start on world map" .. loads, seems ok, zone into Storms Reach, docks, Unity Error during loading screen.

    attempting resume again to verify...
    yes, another crash at loading screen to Storms Reach.

    Able to move around the overworld, but crashing upon attempt to load any zone.
     
  2. runicpaine

    runicpaine Avatar

    Messages:
    104
    Likes Received:
    153
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Location:
    Chicago, IL
    If you're using steam to load, run an integrity check. Several people wound up with a couple missing or corrupt files with one of the patches. Doesn't take long to run and for it to re-download those files automatically. Seems to trigger when patching up to build 898. Game will run fine on first launch after patch but after closing and re-launching is when the issue starts to occur. Not sure if the non-steam install has an integrity check or not, may require re-install in that case. Worked for several people, including me, who had unity crashes with R62 release though.
     
    deonast and Jaesun like this.
  3. deonast

    deonast Avatar

    Messages:
    26
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    Australia, NSW, Blue Mountains
    Thanks that did the trick. I'd actually looked for an option like that but didn't dig deep in the settings (just assumed it would be next to uninstall), now that I have found it, that fixed me.