1. This forum is for bug reporting of current Player Test Environment (QA Server) issues ONLY.
    Be sure to follow the format below, it will help us out greatly in responding. If you do not, your report may not be entered into the system.

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug in all likely categories before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Be sure to provide details of what the issue is and how to re-produce it, but keep your bug report factual.
    • Reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug.
      Do not use this forum for commentary, your post will be deleted and you may be moderated, suspended or banned if the activity continues.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    NOTE: Important information including your location and system specs are automatically put into your clipboard when using /devbug in the game (DO NOT add additional system specs unless requested). When starting your post, just use <CTRL>-V to insert the data and fill in the entries with no data.

    Please include Screenshots if possible. Images can be saved on our SotA Discord Server here

    If the clipboard does not work, use and fill in this Bug Report Template:
    1. Title:
    2. Reproducible?
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs: (RAM, CPU, GPU and Operating System only)

[Need More Info] Corpse Explosion not working in Lord British's Castle?

Discussion in 'World Building, Scenes, Environment, & Overworld' started by Toular, Sep 22, 2020.

  1. Toular

    Toular Avatar

    Messages:
    510
    Likes Received:
    496
    Trophy Points:
    63
    09/22/2020 16:31
    Title: Corpse Explosion not working in Lord British's Castle?
    Reproduction Rate: uncertain
    Blocker? No
    Details: Had a nice pile of 5 or so spider corpses and maybe an elf and cast Corpse Explosion on them - they had not been used for CE before, and were not close to decaying - the spell went off, but there was no effect. No damage seen on the 2-3 others that should have been in range and no "blood splat" as there usually is after casting it. Usually with that many corpses almost any mob in range will take damage.
    Steps to Reproduce: Get a pile of corpses and cast corpse explosion with living targets nearby.
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4) System RAM: 32735
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 560 GPU RAM: 1996
    SotA.QA.Win.64.1070.Date.09.21.20
    Area: Mistrendur_R3_LordBritishsCastle/Invasion
    Area Display Name: Lord British's Castle (Invasion)
    Loc: (-10.4, 29.6, 74.3)
    Debug: TWlzdHJlbmR1cl9SM19Mb3JkQnJpdGlzaHNDYXN0bGV8SW52YXNpb258KC0xMC4zNzIsIDI5LjU4NSwgNzQuMzE3KXwoMCwgLTAuNjA5LCAwLCAtMC43OTMpfC0yODQuNTU5NnwxNi44OTAwOXwxLjQ5
     
  2. Tazar

    Tazar Bug Hunter

    Messages:
    773
    Likes Received:
    1,822
    Trophy Points:
    105
    Gender:
    Male
    Location:
    Dallas Texas
    @Toular - I am unable to reproduce this issue. Can you test again and verify if you still see the same issue?