Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

10% Armor Set Bonus not working

Discussion in 'Release 28 Bug Forum' started by Noric, Mar 31, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Noric

    Noric Avatar

    Messages:
    1,329
    Likes Received:
    1,824
    Trophy Points:
    113
    Note: This is a persistent issue from when i last reported in r26.

    3/31/2016 2:47 PM
    Title: 10% Armor Set Bonus not working
    Reproduction Rate:100%
    Blocker? No
    Details: The 10% damage resistance bonus for sets of the same type of armor is not currently working.
    Steps to Reproduce:
    1. Find 2 different types of armor for a slot that have the same level of resistance (plate and chain).
    2. Put on a set of armor that matches one of those items.
    3. Check the difference in Damage Resistance when substituting the nonset item
    User Specs:
    OS: Windows 7 Service Pack 1 (6.1.7601) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4) System RAM: 8161
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti GPU RAM: 1993
    SotA.EarlyAccess.Win.64.395.Date.03.30.16
    Area: OwlsHead
    Loc: (82.3, 71.7, 43.1)
    [​IMG]
    [​IMG]

    Note that the defenses of the two items are close, the total damage resist rounds to the same displayed value and the 10% bonus is displayed for the chain.
     
    Daxxe Diggler likes this.
  2. Noric

    Noric Avatar

    Messages:
    1,329
    Likes Received:
    1,824
    Trophy Points:
    113
    @Attenwood
    Any news on this? I'm not entirely sure if the set bonus was removed and is now just an UI artifact or just not working correctly - I just would appreciate if it makes it into the tracker if not already there.
     
  3. Attenwood

    Attenwood Avatar

    Messages:
    6,911
    Likes Received:
    5,864
    Trophy Points:
    153
    No word on my end! Submitting for further review. Thanks for reporting!
     
    Noric likes this.
  4. Chris

    Chris Tech Lord Moderator SOTA Developer Ambassador

    Messages:
    2,421
    Likes Received:
    27,444
    Trophy Points:
    190
    Gender:
    Male
    I just confirmed that this IS working but the display on the character sheet isn't showing it correctly.
     
  5. Noric

    Noric Avatar

    Messages:
    1,329
    Likes Received:
    1,824
    Trophy Points:
    113
    Unless I am mistaken, the /stats command was not showing it either. I'll double check.
     
  6. Noric

    Noric Avatar

    Messages:
    1,329
    Likes Received:
    1,824
    Trophy Points:
    113
    I stand corrected. The "DamageResistance" field in /stats reads 1.76 when my charactersheet reads 16.1 . If there is some sort of adjustment of one decimal place then 17.6 seems like a believable number after the bonus.
     
  7. Chris

    Chris Tech Lord Moderator SOTA Developer Ambassador

    Messages:
    2,421
    Likes Received:
    27,444
    Trophy Points:
    190
    Gender:
    Male
    It should be correct in all versions for R29. :)
     
    Daxxe Diggler and Noric like this.
Thread Status:
Not open for further replies.