Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

Beran's Reach: Placed markers not zoning properly

Discussion in 'Release 26 Dev+' started by Duke Vallas [BEAR], Jan 29, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Duke Vallas [BEAR]

    Duke Vallas [BEAR] Avatar

    Messages:
    692
    Likes Received:
    3,050
    Trophy Points:
    93
    Hard to produce evidence for this, however when markers are placed the game fails to record that there anything there. Row houses do not appear when the marker is put down. When trying to place another marker, the green borders of those previously placed does not show. Effectively we can't get house plots down for chaps to claim.
     
    fantalio likes this.
  2. Duke Vallas [BEAR]

    Duke Vallas [BEAR] Avatar

    Messages:
    692
    Likes Received:
    3,050
    Trophy Points:
    93
    Interesting, fixed on relog. Leaving here as this could be indicative of a wider problem.
     
  3. Duke Vallas [BEAR]

    Duke Vallas [BEAR] Avatar

    Messages:
    692
    Likes Received:
    3,050
    Trophy Points:
    93
    Looks like I'm telling lies. Everything appears fixed on relog (walls and fences were noticeably absent prior to restarting), however when I tried to place more houses the problem came back.
     
  4. Duke Vallas [BEAR]

    Duke Vallas [BEAR] Avatar

    Messages:
    692
    Likes Received:
    3,050
    Trophy Points:
    93
    Problem rectified itself after a full client restart.
     
Thread Status:
Not open for further replies.