Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

broken tools and the crafting UI

Discussion in 'Release 46 QA Feedback Forum' started by GreyMouser Skye, Sep 24, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GreyMouser Skye

    GreyMouser Skye Avatar

    Messages:
    1,167
    Likes Received:
    1,979
    Trophy Points:
    125
    Location:
    Wherever the Moongates take me.
    I'll try this in feedback.

    Crafting tool is shown in the crafting UI as such:
    [​IMG]

    Equipped Tool shows (40/94) Loom Shuttle and the recipe has a chance to work.

    When the Equipped Tool is broken it shows Loom Shuttle Only, not (0/94), not Broken, nothing. Now if you double click on a recipe it will say the Recipe is not known. Very confusing when it is just a broken tool, not a missing recipe. See below:

    [​IMG]

    If I hover over picture of the tool, then it shows durability of 0/90 in this case, but it does not indicate in any other way. Please just show that the tool is broken. If it were a bone needle that was broken then the durability would show up top and the recipe will still say it is found, but a popup will tell you that crafting is not possible. Why is the equipped tool different?
     
    Barugon and Vladamir Begemot like this.
  2. Vladamir Begemot

    Vladamir Begemot Avatar

    Messages:
    6,161
    Likes Received:
    11,985
    Trophy Points:
    153
    Gender:
    Male
    No, I think you'd be right to put this in as a bug. I've experienced this and it's always super confusing. Here's a title for you:

    Broken tool doesn't say broken in crafting UI
     
Thread Status:
Not open for further replies.