1. We have a QA initiative where we work with the community more closely than ever to get your bug reports into the hands of the developers. Please use this forum for LIVE Server bug reporting. Do follow the format below, because it will help us out greatly in responding. If you do not, it's possible your bug report will be misinterpreted, or worse, lost!

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Only reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug. ALL extraneous commentary will be deleted to avoid cluttering the reports.
    • Keep your bug report short and factual.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    Bug Report Template
    1. Title:
    2. Reproduction Rate:
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs:
    To get started, use /bug in-game (/devbug if on QA) to auto-create this template. It will even auto-fill some of the required information and open the browser for you. Then take the information that was just saved to your system's clipboard and paste it into a new QA forum post. Thank you bug hunters!
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

Can not log in via Steam again..

Discussion in 'User Interface (Including Launcher)' started by Glepo, Mar 28, 2019.

  1. Glepo

    Glepo Avatar

    Messages:
    27
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    Finland
    03/28/2019 17:54
    Title: Can not log in via Steam
    Reproduction Rate: 100%
    Blocker? not really
    Details: Can not log in via Steam since the green button does not light up so you can not press it. Same happened to me last release. Later patches fixed this somehow.
    Steps to Reproduce: Logging in with launcher and trying to use Steam
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-8700K CPU @ 3.70GHz (12) System RAM: 16317
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 GPU RAM: 8088
    SotA.Win.64.937.Date.03.27.19
    Area: POT_grassland_metropolis_01_template/Ordinis Mortis
    Area Display Name: Ordinis Mortis
    Loc: (309.5, 52.2, -135.8)
    Debug: UE9UX2dyYXNzbGFuZF9tZXRyb3BvbGlzXzAxX3RlbXBsYXRlfE9yZGluaXMgTW9ydGlzfCgzMDkuNDg3LCA1Mi4xNjUsIC0xMzUuODEpfCgwLCAwLjA3LCAwLCAwLjk5OCl8OC4wMjQzNDJ8MTB8MTg=
     
  2. Lord Subtleton

    Lord Subtleton SotA Dev Moderator SOTA Developer

    Messages:
    981
    Likes Received:
    1,289
    Trophy Points:
    93
    Do you have the steam program running? Sometimes that makes a difference.
     
  3. Glepo

    Glepo Avatar

    Messages:
    27
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    Finland
    I uninstalled latest java 8 version 201 from my computer, restarted computer and now the game works again. I also plugged off my razer naga trinity and razer orbweaver. No idea if the razer products have anything to do with it. After replugging razer product game works again.
     
  4. Glepo

    Glepo Avatar

    Messages:
    27
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    Finland
    Patch 948 and the problem is back.
     
  5. Elay

    Elay Avatar

    Messages:
    90
    Likes Received:
    213
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Location:
    UK
    Yep, i'm the same.
     
  6. Glepo

    Glepo Avatar

    Messages:
    27
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    Finland
    Works again with patch 950. We will see for how long this time.