1. We have a QA initiative where we work with the community more closely than ever to get your bug reports into the hands of the developers. Please use this forum for LIVE Server bug reporting. Do follow the format below, because it will help us out greatly in responding. If you do not, it's possible your bug report will be misinterpreted, or worse, lost!

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Only reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug. ALL extraneous commentary will be deleted to avoid cluttering the reports.
    • Keep your bug report short and factual.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    Bug Report Template
    1. Title:
    2. Reproduction Rate:
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs:
    To get started, use /bug in-game (/devbug if on QA) to auto-create this template. It will even auto-fill some of the required information and open the browser for you. Then take the information that was just saved to your system's clipboard and paste it into a new QA forum post. Thank you bug hunters!
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

Co-Owner unable to move deco

Discussion in 'World Building, Scenes, Environment, & Overworld' started by Skutter Luchnyk, Jul 23, 2018.

  1. Skutter Luchnyk

    Skutter Luchnyk Avatar

    Messages:
    21
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    3
    07/23/2018 16:37
    Title: Co-Owner unable to move deco
    Reproduction Rate: constant
    Blocker? no
    Details: Tried to shift a couple of pieces of deco where my avatar is Co-Owner and only getting yellow arrow.
    Steps to Reproduce: Attempt to shift deco when Co-Owner
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Xeon(R) CPU X5660 @ 2.80GHz (6) System RAM: 49149
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 GPU RAM: 4043
    SotA.Win.64.808.Date.07.19.18
    Area: POT_swamp_metropolis_01_template/Port Phoenix
    Area Display Name: Port Phoenix
    Loc: (32.8, 38.0, 60.2)
    Debug: UE9UX3N3YW1wX21ldHJvcG9saXNfMDFfdGVtcGxhdGV8UG9ydCBQaG9lbml4fCgzMi44MzUsIDM3Ljk5NywgNjAuMjE1KXwoMCwgLTAuNzIsIDAsIDAuNjk0KXwtODExLjMzMzZ8MjAuOTk2NzZ8Mi40NTI1MDM=
     
  2. Jaesun

    Jaesun Avatar

    Messages:
    2,337
    Likes Received:
    2,511
    Trophy Points:
    153
    Just checking, you did have decoration mode enabled?
     
  3. Skutter Luchnyk

    Skutter Luchnyk Avatar

    Messages:
    21
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    3
    Yes, first thing I checked.