1. We have a QA initiative where we work with the community more closely than ever to get your bug reports into the hands of the developers. Please use this forum for LIVE Server bug reporting. Do follow the format below, because it will help us out greatly in responding. If you do not, it's possible your bug report will be misinterpreted, or worse, lost!

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Only reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug. ALL extraneous commentary will be deleted to avoid cluttering the reports.
    • Keep your bug report short and factual.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    Bug Report Template
    1. Title:
    2. Reproduction Rate:
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs:
    To get started, use /bug in-game (/devbug if on QA) to auto-create this template. It will even auto-fill some of the required information and open the browser for you. Then take the information that was just saved to your system's clipboard and paste it into a new QA forum post. Thank you bug hunters!
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

Dying elven furniture - does not produce expected color

Discussion in 'Items & Inventory' started by Raven Swiftbow, Feb 9, 2019.

  1. Raven Swiftbow

    Raven Swiftbow Bug Brigade - Bug Hunter

    Messages:
    1,008
    Likes Received:
    2,137
    Trophy Points:
    125
    Gender:
    Female
    Location:
    Louisiana
    02/09/2019 10:26
    Title: Dying elven furniture - does not produce expected color
    Reproduction Rate: 100%
    Blocker? No
    Details:
    - I dyed my Ornate Elven Loveseat "black" (used pure black dye) - and this is how it came out:
    [​IMG]

    Steps to Reproduce: Use Pure Black dye on elven furniture

    And yes, I saw the "preview" but I was really, truly hoping that it was wrong. I dyed it any way so I could submit this bug on it. Thx.

    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8) System RAM: 16300
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 960 GPU RAM: 2007
    SotA.Win.64.912.Date.02.08.19
    Area: POT_forest_metropolis_02_template/Flowing Waters Forest
    Area Display Name: Flowing Waters Forest
    Loc: (225.2, 44.7, -163.5)
    Debug: UE9UX2ZvcmVzdF9tZXRyb3BvbGlzXzAyX3RlbXBsYXRlfEZsb3dpbmcgV2F0ZXJzIEZvcmVzdHwoMjI1LjE1OSwgNDQuNzMxLCAtMTYzLjUwMil8KDAsIC0wLjkxMiwgMCwgLTAuNDExKXw1NzEuMjA0NnwyNC4xMzU1NXw0LjI3NDE3Mg==