Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

[Fixed 67682] LB castle: mask moving from LODs popping

Discussion in '***PTE (QA) Bug Archive (After R75)***' started by Echondas, Sep 16, 2020.

  1. Echondas

    Echondas Bug Hunter Bug Moderator

    Messages:
    2,502
    Likes Received:
    3,079
    Trophy Points:
    165
    Gender:
    Male
    Location:
    NY
    09/16/2020 17:59
    Title: LB castle: mask moving from LODs popping
    Reproduction Rate: 100%
    Blocker? No
    Details: bad LODs on the masks on the wall - the one on the right shifts
    Steps to Reproduce: walk back and forth along LOD pop point here
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-6800K CPU @ 3.40GHz (6) System RAM: 32679
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 GPU RAM: 8088
    SotA.QA.Win.64.1067.Date.09.16.20
    Area: Mistrendur_R3_LordBritishsCastle
    Area Display Name: Lord British's Castle
    Loc: (-15.5, 44.1, 15.1)
    Debug: TWlzdHJlbmR1cl9SM19Mb3JkQnJpdGlzaHNDYXN0bGV8fCgtMTUuNTI5LCA0NC4wODgsIDE1LjE0NSl8KDAsIDAuNzIsIDAsIC0wLjY5NCl8LTQ1MS45ODk4fDEwLjc0MDk0fDEwLjYwODg4
     
    Last edited: Sep 16, 2020
  2. Sannio

    Sannio Lead Quest and Level Designer Moderator SOTA Developer

    Messages:
    2,627
    Likes Received:
    4,354
    Trophy Points:
    153
    Gender:
    Male
    Thanks for the report! Added to issue #67682
     
    Echondas likes this.
  3. Tazar

    Tazar Bug Hunter

    Messages:
    774
    Likes Received:
    1,823
    Trophy Points:
    105
    Gender:
    Male
    Location:
    Dallas Texas
    @Sannio - This one appears to be fixed per Bug Brigade Testing in 1082.
     
    Last edited: Oct 11, 2020
    Sannio likes this.