1. We have a QA initiative where we work with the community more closely than ever to get your bug reports into the hands of the developers. Please use this forum for LIVE Server bug reporting. Do follow the format below, because it will help us out greatly in responding. If you do not, it's possible your bug report will be misinterpreted, or worse, lost!

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugs… QA 101 Document
    • Disable all Lua Add-Ons by using '/lua unload' in local chat or temporarily move all files/folders out of the SotA Lua folder then restart the game.
      Ensure the issue still occurs before submitting a bug; Support staff will not debug Add-On issues
    • Search for your bug before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Only reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug. ALL extraneous commentary will be deleted to avoid cluttering the reports.
    • Keep your bug report short and factual.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    Bug Report Template
    1. Title:
    2. Reproduction Rate:
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs:
    To get started, use /bug in-game (/devbug if on QA) to auto-create this template. It will even auto-fill some of the required information and open the browser for you. Then take the information that was just saved to your system's clipboard and paste it into a new QA forum post. Thank you bug hunters!
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

[Fixed] Can't sort inventory using column headers anymore

Discussion in 'User Interface (Including Launcher)' started by Echondas, Apr 18, 2019.

  1. Echondas

    Echondas Bug Brigade – Bug Hunter

    Messages:
    1,841
    Likes Received:
    2,357
    Trophy Points:
    125
    Gender:
    Male
    Location:
    NY
    04/18/2019 15:01
    Title: Can't sort inventory using column headers anymore
    Reproduction Rate: 100%
    Blocker? Yes
    Details: Trying to sort my inventory by clicking on the item weight, gold value, etc - not working
    Steps to Reproduce: I resized a deco up and down, and then moved it - then open inventory - try sorting the items.
    User Specs:
    OS: Windows 7 (6.1.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Xeon(R) CPU W3550 @ 3.07GHz (8) System RAM: 24573
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 670 GPU RAM: 1979
    SotA.QA.Win.64.826.Date.04.18.19
    Area: Novia_R9_City_Northwood
    Area Display Name: Northwood
    Loc: (82.9, 40.0, -258.6)
    Debug: Tm92aWFfUjlfQ2l0eV9Ob3J0aHdvb2R8fCg4Mi44OTcsIDQwLjAwMiwgLTI1OC42NDgpfCgwLCAwLjkyMSwgMCwgLTAuMzkpfDE3OS42MzM1fDI4Ljg1ODF8MTEuOTUyNDI=
     
  2. BurningToad

    BurningToad SotA Dev Moderator SOTA Developer

    Messages:
    1,279
    Likes Received:
    3,797
    Trophy Points:
    125
    Gender:
    Male
    Location:
    Austin, TX
    Thanks for the report! Many list UIs are affected by the same issue it seems, this is issue 64515
     
    Echondas likes this.
  3. Echondas

    Echondas Bug Brigade – Bug Hunter

    Messages:
    1,841
    Likes Received:
    2,357
    Trophy Points:
    125
    Gender:
    Male
    Location:
    NY
    Confirmed @BurningToad - I am also seeing it with the shopkeeper UI - thanks :)
     
  4. wizardsmoke

    wizardsmoke Programmer Moderator SOTA Developer

    Messages:
    613
    Likes Received:
    733
    Trophy Points:
    93
    This was fixed in a recent patch.
     
    Echondas likes this.