1. We have a QA initiative where we work with the community more closely than ever to get your bug reports into the hands of the developers. Please use this forum for LIVE Server bug reporting. Do follow the format below, because it will help us out greatly in responding. If you do not, it's possible your bug report will be misinterpreted, or worse, lost!

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Only reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug. ALL extraneous commentary will be deleted to avoid cluttering the reports.
    • Keep your bug report short and factual.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    Bug Report Template
    1. Title:
    2. Reproduction Rate:
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs:
    To get started, use /bug in-game (/devbug if on QA) to auto-create this template. It will even auto-fill some of the required information and open the browser for you. Then take the information that was just saved to your system's clipboard and paste it into a new QA forum post. Thank you bug hunters!
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

Guild Chapter not working with new member -Closed

Discussion in 'Player Owned Towns & Player Housing' started by Xee, Jul 8, 2018.

  1. Xee

    Xee Avatar

    Messages:
    914
    Likes Received:
    1,213
    Trophy Points:
    93
    07/08/2018 14:20
    Title: Guild Chapter not working with new member
    Reproduction Rate: not sure
    Blocker? yes
    Details: Guild Chapter not working with new member. We have a guild vendor and the new member is not getting the manage inventory page. Keno Zuki is the member that is having the issue specifically.
    Steps to Reproduce:
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz (8) System RAM: 16269
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 GPU RAM: 8081
    SotA.Win.64.802.Date.07.06.18
    Area: POT_forest_metropolis_01c_template/Silverdale Market
    Area Display Name: Silverdale Market
    Loc: (63.9, 39.2, 236.8)
    Debug: UE9UX2ZvcmVzdF9tZXRyb3BvbGlzXzAxY190ZW1wbGF0ZXxTaWx2ZXJkYWxlIE1hcmtldHwoNjMuODksIDM5LjE4MywgMjM2Ljc5NCl8KDAsIC0wLjA3MywgMCwgMC45OTcpfC0zNjguMjA5OXwxOC4wMzM3MXwzLjYwNzAzNQ==
     
  2. KenoZuki

    KenoZuki Avatar

    Messages:
    18
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    07/08/2018 16:20
    Title: Guild Chapterhouse Vendor / Can't Use
    Reproduction Rate:
    Blocker?
    Details: I joined a guild to use their vendor, and I can't post anything on the vendor, the tabs don't even show up. The only tabs I can see are Buy & Sell
    Steps to Reproduce: Joined Havoc, went to the vendor, can't post
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: AMD FX-8370 Eight-Core Processor (8) System RAM: 32731
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB GPU RAM: 6061
    SotA.Win.64.802.Date.07.06.18
    Area: POT_forest_metropolis_01c_template/Silverdale Market
    Area Display Name: Silverdale Market
    Loc: (67.0, 39.1, 238.8)
    Debug: UE9UX2ZvcmVzdF9tZXRyb3BvbGlzXzAxY190ZW1wbGF0ZXxTaWx2ZXJkYWxlIE1hcmtldHwoNjcuMDAxLCAzOS4xMjIsIDIzOC44MTIpfCgwLCAwLjg2MiwgMCwgLTAuNTA3KXwtMTE5LjM4NTF8MTIuOTk4NTN8NS4xMDMwMg==

    I joined a guild to use their vendor, and I can't post anything on the vendor, the tabs don't even show up. The only tabs I can see are Buy & Sell

    I have tried the following:
    Relog
    Left the area
    Totally restarted my client
     
  3. KenoZuki

    KenoZuki Avatar

    Messages:
    18
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Is there any help at all for this?
     
  4. Xee

    Xee Avatar

    Messages:
    914
    Likes Received:
    1,213
    Trophy Points:
    93
    KenoZuki found the solution. Before joining the guild permissions were guest. chapter does not override these permissions which turned out to be the issue.
     
    Lained likes this.