1. This forum is for bug reporting of current Live Game Server issues ONLY.
    Be sure to follow the format below, it will help us out greatly in responding. If you do not, your report may not be entered into the system.

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug in all likely categories before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Be sure to provide details of what the issue is and how to re-produce it, but keep your bug report factual.
    • Only report oneissue per thread, additional issues may be ignored.
    • Do not add, include or modify the thread moderator tags in the title of the thread. (indicators in the [])
    • Reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug.
      Do not use this forum for commentary, your post will be deleted and you may be moderated, suspended or banned if the activity continues.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    NOTE: Important information including your location and system specs are automatically put into your clipboard when using /bug in the game (DO NOT add additional system specs unless requested). When starting your post, just use <CTRL>-V to insert the data and fill in the entries with no data.

    Please include Screenshots if possible. Images can be saved on our SotA Discord Server here

    If the clipboard does not work, use and fill in this Bug Report Template:
    1. Title:
    2. Reproducible?
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs: (RAM, CPU, GPU and Operating System only)
    Dismiss Notice

Highvale Map: Scene has no map, but the map briefly shows markers when opening?

Discussion in 'User Interface (Including Launcher)' started by Echondas, May 30, 2021.

  1. Echondas

    Echondas Bug Hunter Bug Moderator

    Messages:
    3,286
    Likes Received:
    3,658
    Trophy Points:
    165
    Gender:
    Male
    Location:
    NY
    05/30/2021 11:14
    Title: Highvale Map: Scene has no map, but the map briefly shows markers when opening?
    Reproduction Rate: 100%
    Blocker? No
    Details: Highvale has no map, but when trying to open the map, some markers pop up briefly? Perhaps the map does exist but isn't working - or the markers are in place but the map itself isn't?
    Steps to Reproduce: Open the map in Highvale.
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-6800K CPU @ 3.40GHz (6) System RAM: 32678
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 GPU RAM: 8088
    SotA.Win.64.1388.Date.05.27.21
    Area: novia_r6_hills02_highvalevillage_after
    Area Display Name: Highvale
    Loc: (-28.7, 37.5, 100.7)
    Debug: bm92aWFfcjZfaGlsbHMwMl9oaWdodmFsZXZpbGxhZ2VfYWZ0ZXJ8fCgtMjguNzA0LCAzNy40OCwgMTAwLjY3Nil8KDAsIDAuOTc4LCAwLCAtMC4yMDcpfDIxNC45OTQ4fDIxLjI1MzE5fDMuNDY3MzIz

    [​IMG]