Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

[Info needed] Xenos - Swimming under the ground

Discussion in 'Release 44 Bug Forum' started by Ythak, Aug 2, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ythak

    Ythak Avatar

    Messages:
    57
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    20
    Gender:
    Male
    Location:
    Paris, France
    8/2/2017 8:26 PM
    Title: Swimming under the ground
    Reproduction Rate: Unknown
    Blocker? Yes
    Details:
    I was entered in Xenos and i find me in this situation.
    After a login and logout, i have always the problem.

    Steps to Reproduce: Enter in Xenos
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz (8) System RAM: 16351
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 580 GPU RAM: 1488
    SotA.EarlyAccess.LIVE.Win.64.642.Date.08.01.17
    Area: Novia_R11_City_Xenos
    Area Display Name: Xenos
    Loc: (-112.9, 33.4, 114.3)
    Debug: Tm92aWFfUjExX0NpdHlfWGVub3N8fCgtMTEyLjg4NCwgMzMuNDAxLCAxMTQuMjUyKXwoMCwgMC45ODIsIDAsIDAuMTg4KXwzNC40NjExM3wwfDMuNTI4Njc5

    [​IMG]
     
  2. Serafina

    Serafina Portalarian Emeritus

    Messages:
    1,302
    Likes Received:
    1,656
    Trophy Points:
    113
    @Ythak It doesn't look like we can reproduce this internally. Is this happening to you on the current build?
     
  3. Ythak

    Ythak Avatar

    Messages:
    57
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    20
    Gender:
    Male
    Location:
    Paris, France
    @Serafina, Hello, I didn't reproduce this bug on the current release.
     
Thread Status:
Not open for further replies.