Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

InGame Map appears Black at all times

Discussion in 'User Interface (Including Launcher)' started by Lily Byrd, Apr 5, 2018.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lily Byrd

    Lily Byrd Bug Hunter

    Messages:
    267
    Likes Received:
    701
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Female
    Location:
    Canada
    Reproduction rate: This happens each time I try to use map ingame. It is a black screen where the map should be. It never works in any of the game cities or overmap

    blocker?: no blocker

    Details: the little screen that pops up for the map appears and is completely black.

    Steps to Reproduce: press M or open the map tab to see the black map

    User specs: Intel Core i7 cpu 930 @2.80 GHz 2.79 GHz 24 GB RAM memory 64 bit win 10 pro

    Please assist me? I get lost ingame all the time and now it's worse. Please help
    thank you Lily Byrd
     
  2. Rentier

    Rentier Avatar

    Messages:
    915
    Likes Received:
    1,303
    Trophy Points:
    105
    Location:
    Dragomir Mori
    @J a i b y r d did you try to run the game in compatibility mode for win7 and get the map?
     
  3. Lily Byrd

    Lily Byrd Bug Hunter

    Messages:
    267
    Likes Received:
    701
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Female
    Location:
    Canada
    The map used to work with this config. It stopped working in release 52.
     
  4. i395

    i395 Avatar

    Messages:
    10
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    3
    Found this in a log file. Might be usefull info for some devs

    11:48:28 AM: Fading in...
    11:48:29 AM: AsyncLevelLoad Completed!
    DllNotFoundException: ZFBrowser failed to load E:/SOTA/Shroud of the Avatar_Data/Plugins/ZFProxyWeb.dll: The specified module could not be found.

    at ZenFulcrum.EmbeddedBrowser.BrowserNative.OpenLib (System.String name) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at ZenFulcrum.EmbeddedBrowser.BrowserNative.HandLoadSymbols (System.String binariesPath) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at ZenFulcrum.EmbeddedBrowser.BrowserNative.LoadSymbols () [0x00000] in <filename unknown>:0
    at ZenFulcrum.EmbeddedBrowser.BrowserNative.LoadNative () [0x00000] in <filename unknown>:0
    at ZenFulcrum.EmbeddedBrowser.Browser.RequestNativeBrowser (Int32 newBrowserId) [0x00000] in <filename unknown>:0

    (Filename: Line: -1)

    Although it says file is missing, it is located in the directory
     
Thread Status:
Not open for further replies.