Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

just me? Game crashes unplayable?

Discussion in 'Release 10 Feedback' started by Brass Knuckles, Sep 27, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Brass Knuckles

    Brass Knuckles Avatar

    Messages:
    3,926
    Likes Received:
    7,652
    Trophy Points:
    153
    This is the first release I could not play very much pretty much the only thing I could do was the grand tour. Now I cant even zone in.
     
  2. tomelectric

    tomelectric Avatar

    Messages:
    65
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    8
    same here I can not play at all, crashes within first 5 seconds if I get it at all
     
  3. Athelstan

    Athelstan Avatar

    Messages:
    135
    Likes Received:
    177
    Trophy Points:
    18
    Things that usually fix the issues you are having (crash at loading world AFTER login)

    1. once the login screen appears (after clicking "Launch Game") click "Play" click "I understand" then click "Options"
    Click the video tab and change the Quality Level to "Fastest"

    try again if it is still crashing upon login

    2. open the launcher and click options... make sure that "Use Windows 64 bit build" is UNchecked.

    try again if it is still crashing upon login

    3. delete and re-create your character (this will move it from the area that is seeing the bad model or whatever that is crashing your client, of course you will loose everything and start over, but hey that is good testing :D )

    If the game is crashing before you even get to login try a un-install and re-install of the game.


    In any case make sure you make a post in the R10 bug forums under the blocker/crash subforum


    Be well.
     
    smack and Mata like this.
Thread Status:
Not open for further replies.