1. We have a QA initiative where we work with the community more closely than ever to get your bug reports into the hands of the developers. Please use this forum for LIVE Server bug reporting. Do follow the format below, because it will help us out greatly in responding. If you do not, it's possible your bug report will be misinterpreted, or worse, lost!

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Only reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug. ALL extraneous commentary will be deleted to avoid cluttering the reports.
    • Keep your bug report short and factual.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    Bug Report Template
    1. Title:
    2. Reproduction Rate:
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs:
    To get started, use /bug in-game (/devbug if on QA) to auto-create this template. It will even auto-fill some of the required information and open the browser for you. Then take the information that was just saved to your system's clipboard and paste it into a new QA forum post. Thank you bug hunters!
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

[Known] COTO Store Cypress trees

Discussion in 'Items & Inventory' started by chrisjwhite, May 3, 2019.

  1. chrisjwhite

    chrisjwhite Avatar

    Messages:
    179
    Likes Received:
    288
    Trophy Points:
    30
    Gender:
    Male
    Location:
    Corning, NY
    05/03/2019 15:28
    Title: COTO Store Cypress trees bugged
    Reproduction Rate: 100%
    Blocker? no
    Details: The COTO Store Cypress trees icons are wrong (white background) AND can't seem to place on my village lot.
    Steps to Reproduce: Buy Cypress trees bundle from COTO store, try to place on lot.
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor (12) System RAM: 32717
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti GPU RAM: 8080
    SotA.Win.64.965.Date.05.03.19
    Area: POT_mountain_metropolis_01_template/Mount Midir
    Area Display Name: Mount Midir
    Loc: (-358.6, 56.5, 194.6)
    Debug: UE9UX21vdW50YWluX21ldHJvcG9saXNfMDFfdGVtcGxhdGV8TW91bnQgTWlkaXJ8KC0zNTguNjMzLCA1Ni41MzMsIDE5NC41NjUpfCgwLCAtMC43MzMsIDAsIDAuNjgpfDM0NzguNDQ1fDQwLjkwNDY3fDYuOTMzMDY=
     
    Gravidy likes this.
  2. Tazar

    Tazar Bug Brigade - Bug Hunter

    Messages:
    530
    Likes Received:
    1,585
    Trophy Points:
    75
    Gender:
    Male
    Location:
    Dallas Texas
    Same here - and they also can't be placed off-lot on POT land.
     
  3. BurningToad

    BurningToad SotA Dev Moderator SOTA Developer

    Messages:
    1,279
    Likes Received:
    3,797
    Trophy Points:
    125
    Gender:
    Male
    Location:
    Austin, TX
    Sorry about this, should be fixed in a patch tomorrow!
     
  4. Gravidy

    Gravidy Avatar

    Messages:
    206
    Likes Received:
    454
    Trophy Points:
    18
    Location:
    San Francisco, CA
    Just saw this as well. I have no trouble placing, in either lot or pot. However, the icon (white background) still persists (not sure if that was intended to be fixed yet).