1. We have a QA initiative where we work with the community more closely than ever to get your bug reports into the hands of the developers. Please use this forum for LIVE Server bug reporting. Do follow the format below, because it will help us out greatly in responding. If you do not, it's possible your bug report will be misinterpreted, or worse, lost!

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Only reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug. ALL extraneous commentary will be deleted to avoid cluttering the reports.
    • Keep your bug report short and factual.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    Bug Report Template
    1. Title:
    2. Reproduction Rate:
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs:
    To get started, use /bug in-game (/devbug if on QA) to auto-create this template. It will even auto-fill some of the required information and open the browser for you. Then take the information that was just saved to your system's clipboard and paste it into a new QA forum post. Thank you bug hunters!
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

[Known] Critical bonus from behind not working

Discussion in 'Combat, Skills, & Magic' started by Barugon, Feb 18, 2018.

  1. Barugon

    Barugon Avatar

    Messages:
    11,555
    Likes Received:
    18,433
    Trophy Points:
    153
    Gender:
    Male
    2/18/2018 4:10 PM
    Title: Critical bonus from behind not working.
    Reproduction Rate: 100%
    Blocker? No.
    Details: After much playing on R50 and R51 QA, I'm absolutely sure the critical bonus from behind is not working (at all).
    Steps to Reproduce: Attack something from behind.
    User Specs:
    OS: Linux 4.15 unknown 64bit
    CPU: AMD Ryzen 7 1700 Eight-Core Processor (16) System RAM: 32158
    GPU: GeForce GTX 1070/PCIe/SSE2 GPU RAM: 8192
    SotA.EarlyAccess.QA.Linux.64.630.Date.02.16.18
    Area: HiddenVale_Forest02_Tier5
    Area Display Name: Deep Ravenswood
    Loc: (-6.1, 46.2, -22.6)
    Debug: SGlkZGVuVmFsZV9Gb3Jlc3QwMl9UaWVyNXx8KC02LjA4NywgNDYuMjA5LCAtMjIuNTk2KXwoMCwgMC4wOTQsIDAsIC0wLjk5Nil8LTUwMi4xOTc0fDEzLjIwMDAyfDUuNDc2NzE3
     
    Echondas likes this.
  2. Lexie

    Lexie Bear Queen

    Messages:
    839
    Likes Received:
    2,901
    Trophy Points:
    93
    Not necessarily a QA related bug: prior bug remains open: # 55328.
    Please keep an eye on the patch notes for changes to this, to know when it is fixed (I don't know when that will be just yet)
    @Barugon
     
    Barugon and Echondas like this.
  3. Barugon

    Barugon Avatar

    Messages:
    11,555
    Likes Received:
    18,433
    Trophy Points:
    153
    Gender:
    Male
    Thanks.