1. We have a QA initiative where we work with the community more closely than ever to get your bug reports into the hands of the developers. Please use this forum for LIVE Server bug reporting. Do follow the format below, because it will help us out greatly in responding. If you do not, it's possible your bug report will be misinterpreted, or worse, lost!

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugs… QA 101 Document
    • Disable all Lua Add-Ons by using '/lua unload' in local chat or temporarily move all files/folders out of the SotA Lua folder then restart the game.
      Ensure the issue still occurs before submitting a bug; Support staff will not debug Add-On issues
    • Search for your bug before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Only reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug. ALL extraneous commentary will be deleted to avoid cluttering the reports.
    • Keep your bug report short and factual.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    Bug Report Template
    1. Title:
    2. Reproduction Rate:
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs:
    To get started, use /bug in-game (/devbug if on QA) to auto-create this template. It will even auto-fill some of the required information and open the browser for you. Then take the information that was just saved to your system's clipboard and paste it into a new QA forum post. Thank you bug hunters!
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

[Known] Teleport "Woosh" Playing on main map

Discussion in 'Sound, Music, Audio, & Instruments' started by sgl2586, Feb 15, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sgl2586

    sgl2586 Avatar

    Messages:
    81
    Likes Received:
    135
    Trophy Points:
    8
    2/15/2018 11:01 AM
    Title: [627] Teleport "Woosh" Playing on main map
    Reproduction Rate: 100% so far
    Blocker? No
    Details:
    Running around on the Novia/Hidden Vale and the teleport/zone sound (like using a boat) is playing randomly

    Steps to Reproduce:
    Hard to say - guess just leave a town via boat and notice it playing?
    User Specs:
    OS: Windows 7 Service Pack 1 (6.1.7601) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz (8) System RAM: 16336
    GPU: AMD Radeon (TM) R9 390 Series GPU RAM: 8167
    SotA.EarlyAccess.QA.Win.64.627.Date.02.14.18
    Area: Novia
    Area Display Name: Novia
    Loc: (81.9, 14.0, -54.6)
    Debug: Tm92aWF8fCg4MS44NjgsIDE0LjAyMiwgLTU0LjU1OSl8KDAsIDAuOTQ0LCAwLCAtMC4zMyl8MjE4LjU0OHwyNi44OTM3NHwzNy45OTk5OQ==
     
  2. Alley Oop

    Alley Oop Bug Brigade – Bug Hunter

    Messages:
    8,836
    Likes Received:
    14,243
    Trophy Points:
    153
    yes, still on 628. it's playing as other people enter the scene.
     
  3. sgl2586

    sgl2586 Avatar

    Messages:
    81
    Likes Received:
    135
    Trophy Points:
    8
    Also happening in friends only on 628 - annoying

    EDIT

    Scratch above - was in multiplayer
     
    Last edited: Feb 15, 2018
  4. Bread Vendor

    Bread Vendor Soundsmith

    Messages:
    9
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    3
    Oof, sorry for the hoopla. We'll work with code to help get this sorted.
    Bug #55839
     
Thread Status:
Not open for further replies.