1. This forum is for bug reporting of current Live Game Server issues ONLY.
    Be sure to follow the format below, it will help us out greatly in responding. If you do not, your report may not be entered into the system.

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug in all likely categories before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Be sure to provide details of what the issue is and how to re-produce it, but keep your bug report factual.
    • Only report oneissue per thread, additional issues may be ignored.
    • Do not add, include or modify the thread moderator tags in the title of the thread. (indicators in the [])
    • Reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug.
      Do not use this forum for commentary, your post will be deleted and you may be moderated, suspended or banned if the activity continues.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    NOTE: Important information including your location and system specs are automatically put into your clipboard when using /bug in the game (DO NOT add additional system specs unless requested). When starting your post, just use <CTRL>-V to insert the data and fill in the entries with no data.

    Please include Screenshots if possible. Images can be saved on our SotA Discord Server here

    If the clipboard does not work, use and fill in this Bug Report Template:
    1. Title:
    2. Reproducible?
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs: (RAM, CPU, GPU and Operating System only)
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

[No Response] White Horse mount invisible

Discussion in '*** Bug Report Archive (After R75) ***' started by Arya Stoneheart, Jul 2, 2021.

  1. Arya Stoneheart

    Arya Stoneheart Avatar

    Messages:
    1,327
    Likes Received:
    2,122
    Trophy Points:
    113
    07/02/2021 19:50
    Title:
    Reproduction Rate:
    Blocker?
    Details: While riding a horse, it cannot be seen. Looks like I am floating in the air.
    Steps to Reproduce: Ride a white horse and see that it is not there.
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4690K CPU @ 3.50GHz (4) System RAM: 16326
    GPU: AMD Radeon R9 200 Series GPU RAM: 4071
    SotA.Win.64.1410.Date.07.01.21
    Area: Novia_R8_City_Harvest
    Area Display Name: Harvest
    Loc: (156.7, 36.0, 270.6)
    Debug: Tm92aWFfUjhfQ2l0eV9IYXJ2ZXN0fHwoMTU2LjczMSwgMzYuMDEzLCAyNzAuNTg0KXwoMCwgLTAuNzkzLCAwLCAwLjYwOSl8OTIuMjg2MTN8OS44MjAzNzJ8Ni43MjExMzk=
     
  2. Mikal Raine

    Mikal Raine Bug Hunter

    Messages:
    73
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    8
    Verified this is happening.
    [​IMG]
     
  3. Strider99

    Strider99 Bug Hunter

    Messages:
    72
    Likes Received:
    189
    Trophy Points:
    8
    I can Confirm this bug. I am seeing it with my white horse too.
     
  4. Alley Oop

    Alley Oop Bug Hunter Bug Moderator

    Messages:
    13,296
    Likes Received:
    18,010
    Trophy Points:
    153
    @Arya Stoneheart, is this still happening? i cannot confirm, but that may mean it's windows-only.
     
  5. Alley Oop

    Alley Oop Bug Hunter Bug Moderator

    Messages:
    13,296
    Likes Received:
    18,010
    Trophy Points:
    153
    closed after receiving no response to request for further info