1. This forum is for bug reporting of current Live Game Server issues ONLY.
    Be sure to follow the format below, it will help us out greatly in responding. If you do not, your report may not be entered into the system.

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug in all likely categories before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Be sure to provide details of what the issue is and how to re-produce it, but keep your bug report factual.
    • Only report oneissue per thread, additional issues may be ignored.
    • Do not add, include or modify the thread moderator tags in the title of the thread. (indicators in the [])
    • Reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug.
      Do not use this forum for commentary, your post will be deleted and you may be moderated, suspended or banned if the activity continues.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    NOTE: Important information including your location and system specs are automatically put into your clipboard when using /bug in the game (DO NOT add additional system specs unless requested). When starting your post, just use <CTRL>-V to insert the data and fill in the entries with no data.

    Please include Screenshots if possible. Images can be saved on our SotA Discord Server here

    If the clipboard does not work, use and fill in this Bug Report Template:
    1. Title:
    2. Reproducible?
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs: (RAM, CPU, GPU and Operating System only)
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

[No Response] Zombie Wave Battle Does Not Initiate in Tartarus

Discussion in '*** Bug Report Archive (After R75) ***' started by Coswald_Dirthmire, Jun 26, 2021.

  1. Coswald_Dirthmire

    Coswald_Dirthmire Bug Hunter

    Messages:
    556
    Likes Received:
    1,389
    Trophy Points:
    63
    06/26/2021 15:16
    Title: Zombie Wave Battle Does Not Initiate in Tartarus
    Reproduction Rate: 2 for 2
    Blocker? No
    Details: Standing on the platform (Area: Tartarus (Tartarus) Loc: (152.011, 419.901, 120.477) DBG: VGFydGFydXN8fCgxNTIuMDExLCA0MTkuOTAxLCAxMjAuNDc3KXwoMCwgMC45OTYsIDAsIDAuMDg2KXwtNjA0LjIwMTl8MzEuMzU0OTN8MTg=) no longer initiates waves of nasty zombie foes.
    Steps to Reproduce: Stand on platform and observe a lack of spawns. Tried running around in the poison for a bit and couldn't find any zombies.
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-10700F CPU @ 2.90GHz (16) System RAM: 16208
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER GPU RAM: 5991
    SotA.Win.64.1401.Date.06.24.21
    Area: Tartarus
    Area Display Name: Tartarus
    Loc: (152.1, 419.9, 120.7)
    Debug: VGFydGFydXN8fCgxNTIuMTIxLCA0MTkuOTAxLCAxMjAuNjUyKXwoMCwgLTAuOTg2LCAwLCAtMC4xNjUpfC0xOTguOTA2MXw0MC41NjI4NHwxOA==
     
  2. Coswald_Dirthmire

    Coswald_Dirthmire Bug Hunter

    Messages:
    556
    Likes Received:
    1,389
    Trophy Points:
    63
    I've tried a few more times and have been able to get the waves started by running around in the poison a bit, though there's a longer delay than there has been in the past. Trying to get a better idea of what's going on.
     
  3. Coswald_Dirthmire

    Coswald_Dirthmire Bug Hunter

    Messages:
    556
    Likes Received:
    1,389
    Trophy Points:
    63
    Another update for today; tried to run around in the poison a bit which got them started last time, but it didn't seem to work. Not sure what the problem is, but it seems inconsistent.

     
  4. Alley Oop

    Alley Oop Bug Hunter Bug Moderator

    Messages:
    13,711
    Likes Received:
    18,335
    Trophy Points:
    153
  5. Alley Oop

    Alley Oop Bug Hunter Bug Moderator

    Messages:
    13,711
    Likes Received:
    18,335
    Trophy Points:
    153
    closed after receiving no response to request for further info