Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

Property Manager turns matured Roses to growing sprouts

Discussion in 'Player Owned Towns & Player Housing' started by Adrian (Kung Fu Master), Jun 29, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Adrian (Kung Fu Master)

    Adrian (Kung Fu Master) Avatar

    Messages:
    206
    Likes Received:
    336
    Trophy Points:
    18
    06/29/2018 21:41
    Title:
    Reproduction Rate:100%
    Blocker?No
    Details: I reported this last week at the end of R54. Used the property manager to store my city lot garden. When I pull it back into the lot, all the roses in the planting pots reversed the growth from matured roses into the growing sprout.
    Steps to Reproduce. Put the lot back into Property Manager, and put it back into the lot.
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz (8) System RAM: 16269
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 GPU RAM: 6052
    SotA.Win.64.799.Date.06.29.18
    Area: POT_swamp_metropolis_01_template/Brittany Fort
    Area Display Name: Brittany Fort
    Loc: (35.0, 38.0, 197.6)
    Debug: UE9UX3N3YW1wX21ldHJvcG9saXNfMDFfdGVtcGxhdGV8QnJpdHRhbnkgRm9ydHwoMzQuOTg5LCAzNy45OTcsIDE5Ny42NDEpfCgwLCAtMC42NSwgMCwgLTAuNzYpfDE1MjEuMTE1fDQzLjUyMTc2fDEyLjA5MDg0
     
  2. Mishikal

    Mishikal Avatar

    Messages:
    1,965
    Likes Received:
    2,833
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Brittany Estates
    This can also happen if you put beds into a chest. I've reported this issue multiple times, but it appears it can be difficult to reproduce.
     
  3. Tiina Onir

    Tiina Onir Avatar

    Messages:
    1,055
    Likes Received:
    1,820
    Trophy Points:
    125
    Location:
    Bramble, South Paladis
    I've seen it a number of times, but never reported it because I assumed it was not a bug.
     
  4. Mishikal

    Mishikal Avatar

    Messages:
    1,965
    Likes Received:
    2,833
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Brittany Estates
    No, it's definitely a bug. QA just has never been able to reproduce it.
     
Thread Status:
Not open for further replies.