1. We have a QA initiative where we work with the community more closely than ever to get your bug reports into the hands of the developers. Please use this forum for LIVE Server bug reporting. Do follow the format below, because it will help us out greatly in responding. If you do not, it's possible your bug report will be misinterpreted, or worse, lost!

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Only reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug. ALL extraneous commentary will be deleted to avoid cluttering the reports.
    • Keep your bug report short and factual.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    Bug Report Template
    1. Title:
    2. Reproduction Rate:
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs:
    To get started, use /bug in-game (/devbug if on QA) to auto-create this template. It will even auto-fill some of the required information and open the browser for you. Then take the information that was just saved to your system's clipboard and paste it into a new QA forum post. Thank you bug hunters!
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

[Repro needed] Unable to place player vendor with Pattern: Cash register in a village lot

Discussion in 'Player Owned Towns & Player Housing' started by Dhanas, Feb 16, 2018.

  1. Dhanas

    Dhanas Avatar

    Messages:
    461
    Likes Received:
    798
    Trophy Points:
    43
    2/16/2018 2:36 PM
    Title: Unable to place player vendor with Pattern: Cash register in a village lot
    Reproduction Rate: 100%
    Blocker?
    Details: I am unable to place a player vendor with "Pattern: cash register" in a village lot.
    Steps to Reproduce: Drag a player vendor with Pattern: cash register from inventory to a lot.
    User Specs:
    OS: Windows 7 Service Pack 1 (6.1.7601) 64bit
    CPU: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor (6) System RAM: 12236
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 960 GPU RAM: 4011
    SotA.EarlyAccess.QA.Win.64.628.Date.02.15.18
    Area: POT_forest_metropolis_01b_template/New Heaven
    Area Display Name: New Heaven
    Loc: (120.3, 38.0, 267.6)
    Debug: UE9UX2ZvcmVzdF9tZXRyb3BvbGlzXzAxYl90ZW1wbGF0ZXxOZXcgSGVhdmVufCgxMjAuMjUxLCAzNy45OTcsIDI2Ny41NTIpfCgwLCAtMC4wNDQsIDAsIDAuOTk5KXw3MTUuMjE3NXw1Ni4zOTQ1fDkuNzE0NjI0
     
  2. Lexie

    Lexie Bear Queen

    Messages:
    839
    Likes Received:
    2,901
    Trophy Points:
    93
    @Dhanas
    I was not able to repro. Can you try in the next build pretty please? In case this is something we just fixed today, or perhaps it will work for you this time.
    You were not over the NPC limits for your lost AND you were within the property line while placing, yes?
     
  3. Dhanas

    Dhanas Avatar

    Messages:
    461
    Likes Received:
    798
    Trophy Points:
    43
    The bug is solved with current version of QA server. Thank you @Lexie