1. This forum is for bug reporting of current Live Game Server issues ONLY.
    Be sure to follow the format below, it will help us out greatly in responding. If you do not, your report may not be entered into the system.

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug in all likely categories before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Be sure to provide details of what the issue is and how to re-produce it, but keep your bug report factual.
    • Reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug.
      Do not use this forum for commentary, your post will be deleted and you may be moderated, suspended or banned if the activity continues.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    NOTE: Important information including your location and system specs are automatically put into your clipboard when using /bug in the game (DO NOT add additional system specs unless requested). When starting your post, just use <CTRL>-V to insert the data and fill in the entries with no data.

    Please include Screenshots if possible. Images can be saved on our SotA Discord Server here

    If the clipboard does not work, use and fill in this Bug Report Template:
    1. Title:
    2. Reproducible?
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs: (RAM, CPU, GPU and Operating System only)
    Dismiss Notice

[Resolved] Can't Enter Celestis/booting from Town

Discussion in 'World Building, Scenes, Environment, & Overworld' started by thradia, May 4, 2021.

  1. thradia

    thradia Bug Hunter

    Messages:
    92
    Likes Received:
    299
    Trophy Points:
    20
    Gender:
    Female
    Location:
    Alberta, Canada
    05/04/2021 10:28
    Title: Can't Enter Celestis/booting from Town
    Reproduction Rate: 100%
    Blocker? no

    Details: When entering Celestis, it tries to load, then boots me back out into the world map. OR if I manage to get into Celetis, I get booted each time I try to enter my basement.

    Steps to Reproduce: Enter Celestis. Or entering a basement from inside Celestis.

    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i5-7400 CPU @ 3.00GHz (4) System RAM: 8153
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 GPU RAM: 1998
    SotA.Win.64.1382.Date.05.01.21
    Area: Novia
    Area Display Name: Novia
    Loc: (284.7, 11.7, -262.0)
    Debug: Tm92aWF8fCgyODQuNjk1LCAxMS42ODksIC0yNjIpfCgwLjAwMiwgLTAuODQ2LCAtMC4wMDgsIC0wLjUzMyl8MTE1LjU5MTh8NDV8MjA=
     
  2. Alley Oop

    Alley Oop Bug Hunter Bug Moderator

    Messages:
    12,492
    Likes Received:
    17,416
    Trophy Points:
    153
    @thradia, is there any sort of error in the loading text in the lower left as that happens?
     
  3. Alley Oop

    Alley Oop Bug Hunter Bug Moderator

    Messages:
    12,492
    Likes Received:
    17,416
    Trophy Points:
    153

    @thradia
     
  4. thradia

    thradia Bug Hunter

    Messages:
    92
    Likes Received:
    299
    Trophy Points:
    20
    Gender:
    Female
    Location:
    Alberta, Canada
    No, nothing.

    I haven't had it happen now since the last update - so perhaps it is fixed...?
     
    Alley Oop likes this.