Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

[Resolved] Map Window won't work, won't log in

Discussion in 'User Interface (Including Launcher)' started by ebalmeida, Apr 20, 2018.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ebalmeida

    ebalmeida Avatar

    Messages:
    0
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    2
    20/04/2018 23:13
    Title:
    User Interface: Map window not logging in or refreshing adequately during gameplay
    Reproduction Rate:
    100%
    Blocker:
    No
    Details:
    Since I started using the QA client the map window no longer works. It shows a search bar and a menu icon. The menu has a login option that sends to a SOTA login page. This page is not interactive save via pasting. Clicking the login button does nothing. Changing scenes or instances or even restarting the client doesn't help
    Steps to Reproduce:
    Just start the game. I don't think other people are having this problem though.
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-5500U CPU @ 2.40GHz (4) System RAM: 8106
    GPU: AMD Radeon R5 M230 GPU RAM: 2039
    SotA.QA.Win.64.666.Date.04.19.18
    Area: SiegeEncounter_Forest01_Road/Ardoris
    Area Display Name: Forest Siege
    Loc: (-43,9, 31,3, -111,3)
    Debug: U2llZ2VFbmNvdW50ZXJfRm9yZXN0MDFfUm9hZHxBcmRvcmlzfCgtNDMuODY3LCAzMS4yODMsIC0xMTEuMzMyKXwoMCwgMC42NjYsIDAsIDAuNzQ2KXw1OC40ODYwOXwtMTQuNjExNjd8MS4zMDgxNjQ=
     
  2. Lexie

    Lexie Bear Queen Emeritus

    Messages:
    839
    Likes Received:
    2,901
    Trophy Points:
    93
    I don't think other people are having this problem either. I'm not seeing it in two different accounts.
    @ebalmeida

    Since this does have some web browser interaction involved, please make sure your antivirus program have not blacklisted this feature of the game. I would also make sure to check your windows firewall.
    You may even want to attempt a re-install. I don't want you having this problem on live :(

    Is anyone else out there seeing this?
    Also, can you try again in build 670 please?
     
    ebalmeida likes this.
  3. ebalmeida

    ebalmeida Avatar

    Messages:
    0
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    2
    Thank you very much for the prompt reply
    It seems to be working perfectly for me in 670. Didn't change any settings on my side so... figures.

    Thanks again!
     
    Lexie likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.