1. We have a QA initiative where we work with the community more closely than ever to get your bug reports into the hands of the developers. Please use this forum for LIVE Server bug reporting. Do follow the format below, because it will help us out greatly in responding. If you do not, it's possible your bug report will be misinterpreted, or worse, lost!

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Only reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug. ALL extraneous commentary will be deleted to avoid cluttering the reports.
    • Keep your bug report short and factual.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    Bug Report Template
    1. Title:
    2. Reproduction Rate:
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs:
    To get started, use /bug in-game (/devbug if on QA) to auto-create this template. It will even auto-fill some of the required information and open the browser for you. Then take the information that was just saved to your system's clipboard and paste it into a new QA forum post. Thank you bug hunters!
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

[Resolved] Original Crafting Pavilion

Discussion in 'Player Owned Towns & Player Housing' started by Cypher Black, Feb 14, 2018.

  1. Cypher Black

    Cypher Black Avatar

    Messages:
    410
    Likes Received:
    878
    Trophy Points:
    43
    Location:
    Canada
    2/14/2018 3:29 PM
    Title: Original Crafting PavillionReproduction Rate: Cannot place items in the crafting pavilion
    Blocker? Annoying
    Details: Cannot place my blacksmith station or any other items on the floor of the pavilion. This is reported in R50. See link below.
    Steps to Reproduce:
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz (8) System RAM: 16337
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 960 GPU RAM: 2016
    SotA.EarlyAccess.QA.Win.64.624.Date.02.13.18
    Area: POT_forest_metropolis_01_template/Whyte Roc
    Area Display Name: Whyte Roc
    Loc: (64.0, 39.5, 263.5)
    Debug: UE9UX2ZvcmVzdF9tZXRyb3BvbGlzXzAxX3RlbXBsYXRlfFdoeXRlIFJvY3woNjQuMDExLCAzOS40ODgsIDI2My41MDcpfCgwLCAwLjk2LCAwLCAtMC4yOCl8MjEyLjU5MXwzNC44ODc5NXwxNC42MTM4


    https://www.shroudoftheavatar.com/f...ting-stations-on-pavilion.108923/#post-939015
     
    Dhanas likes this.
  2. Lexie

    Lexie Bear Queen

    Messages:
    839
    Likes Received:
    2,901
    Trophy Points:
    93
    Yes, yes this was reported on R50. It was created then but took some time to resolve.
    Looks like you posted it is fixed now in the other thread...good deal.
    @Cypher Black