Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

[Resolved] Well of Aldur - parts of my avatar and the mover platforms disappear

Discussion in '***PTE (QA) Bug Archive (After R75)***' started by Rinaldi, Jan 20, 2021.

  1. Rinaldi

    Rinaldi Bug Hunter

    Messages:
    1,191
    Likes Received:
    3,122
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    01/20/2021 09:47
    Title: Well of Aldur - parts of my avatar and the mover platforms disappear
    Reproduction Rate: several times
    Blocker? no
    Details: This issue seems to occur when i view from certain camera angles. Sometimes parts of my avatar disappears. Also, sometimes all or some of the mover platforms disappear (but only when i am standing on the movers). If i move my camera angle, then everything re-appears again. See pics below.
    Steps to Reproduce: This issue seems to occur when i view from certain camera angles (zooming the camera in or out makes no difference, it seems that camera angle is the only thing that triggers it). The issue seems to be most likely to occur when i am facing the camera anywhere in the range from northeast, east, to south east (and perhaps more likely when the camera is near ground level). I first noticed these issue after I died, and resurrected at an ankh: Immediately after resurrection, my avatar body was gone, but re-appeared when i move my camera angle.
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz (8) System RAM: 32708
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 GPU RAM: 8088
    SotA.QA.Win.64.1123.Date.01.19.21
    Area: Mistrendur_R4_WellOfAldur
    Area Display Name: Well of Aldur
    Loc: (49.5, -0.3, -514.9)
    Debug: TWlzdHJlbmR1cl9SNF9XZWxsT2ZBbGR1cnx8KDQ5LjU0NCwgLTAuMzEyLCAtNTE0LjkxNil8KDAsIC0wLjcwNiwgMCwgLTAuNzA4KXwtNjE1LjgzMDR8MjYuODY2OXw2LjA1NjUwNw==

    In the pic below, my avatar body is visible, but the mover platform is gone.
    [​IMG]


    Here is a report for when my avatar body disappeared.
    01/20/2021 09:56
    SotA.QA.Win.64.1123.Date.01.19.21
    Area: Mistrendur_R4_WellOfAldur
    Area Display Name: Well of Aldur
    Loc: (77.9, -0.4, -498.6)
    Debug: TWlzdHJlbmR1cl9SNF9XZWxsT2ZBbGR1cnx8KDc3Ljg2MiwgLTAuMzk5LCAtNDk4LjU2Mil8KDAsIDAuMzgxLCAwLCAwLjkyNSl8LTU5Mi4yMDA0fC0xMS44NzI4NXw0LjEzMDE2Ng==
    [​IMG]

    Here is a pic when both my avatar body and the part of the moving platform have disappeared.
    I included an image of the compass because the issue seems to be most likely to occur when i am facing the direction on the compass (anywhere in the range from northeast, east, to south east).
    [​IMG]
     
    Last edited: Jan 21, 2021
  2. Alley Oop

    Alley Oop Bug Hunter Bug Moderator

    Messages:
    12,527
    Likes Received:
    17,479
    Trophy Points:
    153
    @Rinaldi, i suspect this is a gpu occlusion problem. can you try this with and without it?
     
  3. Alley Oop

    Alley Oop Bug Hunter Bug Moderator

    Messages:
    12,527
    Likes Received:
    17,479
    Trophy Points:
    153
     
    Rinaldi likes this.
  4. Rinaldi

    Rinaldi Bug Hunter

    Messages:
    1,191
    Likes Received:
    3,122
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    I just check this on SotA.QA.Win.64.1214.Date.06.22.21 and I cannot reproduce it with or without GPU occlusion active.
    Seems to be resolved,
     
    Alley Oop likes this.