Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

Royal Founder's Tunic and Bracers: Graphical Issues

Discussion in 'Release 38 Bug Forum' started by Traveller13, Jan 31, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Traveller13

    Traveller13 Avatar

    Messages:
    1,883
    Likes Received:
    2,353
    Trophy Points:
    113
    1. Title: Royal Founder's Tunic and Bracers: Graphical Issues
    2. Reproduction Rate: 100%
    3. Blocker? No
    4. Details: I switched into my "about town" deck, which is basically royal founder stuff. At first I noticed the odd highlighting, shading, and perhaps texturing of the tunic. I then noticed the bleed through of sleeve through the bracers. See the screenshots below. I don't recall seeing this in prior builds.
    5. Steps to Reproduce: Don royal founder cloth tunic and bracers. The leggings and leather boots looked okay. Except for maybe the white spot on the inside of the left boot.
    6. User Specs:
      SotA Build 548
      OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
      CPU: Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz (8) System RAM: 32689
      GPU: NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU RAM: 8144 ---- GeForce Drivers 376.33

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Gamician

    Gamician Bug Hunter

    Messages:
    365
    Likes Received:
    1,293
    Trophy Points:
    43
    @Traveller13, Thank you for reporting. Issue has been submitted to the Development Team for review.
     
  3. Traveller13

    Traveller13 Avatar

    Messages:
    1,883
    Likes Received:
    2,353
    Trophy Points:
    113
    Hey, it's fixed. Thank you.
     
Thread Status:
Not open for further replies.