1. This forum is for bug reporting of current Player Test Environment (QA Server) issues ONLY.
    Be sure to follow the format below, it will help us out greatly in responding. If you do not, your report may not be entered into the system.

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug in all likely categories before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Be sure to provide details of what the issue is and how to re-produce it, but keep your bug report factual.
    • Reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug.
      Do not use this forum for commentary, your post will be deleted and you may be moderated, suspended or banned if the activity continues.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    NOTE: Important information including your location and system specs are automatically put into your clipboard when using /devbug in the game (DO NOT add additional system specs unless requested). When starting your post, just use <CTRL>-V to insert the data and fill in the entries with no data.

    Please include Screenshots if possible. Images can be saved on our SotA Discord Server here

    If the clipboard does not work, use and fill in this Bug Report Template:
    1. Title:
    2. Reproducible?
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs: (RAM, CPU, GPU and Operating System only)

[Submitted 68928] No environmental sounds in scene - Battle of Solace Bridge

Discussion in 'World Building, Scenes, Environment, & Overworld' started by Anpu, Apr 4, 2021.

  1. Anpu

    Anpu Bug Hunter

    Messages:
    5,534
    Likes Received:
    6,168
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Pacific Northwest
    04/04/2021 08:42
    Title: No environmental sounds in scene - Battle of Solace Bridge
    Reproduction Rate: 100%
    Blocker?
    Details: While standing on the first bridge in the Battle of Solace Bridge:

    [​IMG]

    The only sound in the entire scene you can hear is the sound of the burning building to the East. And that is it. No wind, birds or even and sound of rushing water, on the water below me.

    I don't know if this is a bug, or if there are sound emitters around here (like for birds, wind, rushing water) they aren't playing at all.

    Steps to Reproduce: With a new account, create a new Male character and stand at the location stated below. Observe no environmental sounds of birds, wind or rushing water. You will hear the sound of the burning building to the East.
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-1620 0 @ 3.60GHz (8) System RAM: 16303
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU RAM: 8079
    SotA.QA.Win.64.1166.Date.03.30.21
    Area: SolaceBridge_Starter/WithTutorial
    Area Display Name: Battle of Solace Bridge
    Loc: (-102.9, 79.4, 83.0)
    Debug: U29sYWNlQnJpZGdlX1N0YXJ0ZXJ8V2l0aFR1dG9yaWFsfCgtMTAyLjg2NSwgNzkuNDI3LCA4Mi45NTIpfCgwLCAwLjg4NywgMCwgMC40NjIpfDExNi42NDg2fDIwLjk0NzI0fDE4
     
  2. Sannio

    Sannio Lead Quest and Level Designer Moderator SOTA Developer

    Messages:
    2,899
    Likes Received:
    4,697
    Trophy Points:
    153
    Gender:
    Male
    Thanks for the report! Issue #68928
     
    Anpu likes this.