1. We have a QA initiative where we work with the community more closely than ever to get your bug reports into the hands of the developers. Please use this forum for LIVE Server bug reporting. Do follow the format below, because it will help us out greatly in responding. If you do not, it's possible your bug report will be misinterpreted, or worse, lost!

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Only reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug. ALL extraneous commentary will be deleted to avoid cluttering the reports.
    • Keep your bug report short and factual.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    Bug Report Template
    1. Title:
    2. Reproduction Rate:
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs:
    To get started, use /bug in-game (/devbug if on QA) to auto-create this template. It will even auto-fill some of the required information and open the browser for you. Then take the information that was just saved to your system's clipboard and paste it into a new QA forum post. Thank you bug hunters!
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

summoned elementals not working

Discussion in 'Player Characters, Animations, & Emotes' started by skeggy Media, Feb 26, 2019.

  1. skeggy Media

    skeggy Media Avatar

    Messages:
    657
    Likes Received:
    747
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    Location:
    UK or in-game crossroads
    02/26/2019 18:42
    Title: summoned elementals not working
    Reproduction Rate: tested many times with different elementals
    Blocker? yes
    Details: when casting an elemental it appears and stays stuck to its spot totally unresponsive
    Steps to Reproduce: tested many times with different elementals
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: AMD FX(tm)-6350 Six-Core Processor (6) System RAM: 16344
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB GPU RAM: 6052
    SotA.QA.Win.64.808.Date.02.25.19
    Area: POT_forest_metropolis_02_template/Crossroads
    Area Display Name: Crossroads
    Loc: (23.4, 36.0, -141.1)
    Debug: UE9UX2ZvcmVzdF9tZXRyb3BvbGlzXzAyX3RlbXBsYXRlfENyb3Nzcm9hZHN8KDIzLjQ0MSwgMzYuMDQ1LCAtMTQxLjA5Nil8KDAsIDAuNzM3LCAwLCAwLjY3Nil8LTYyNC42OTk0fDE5LjYyNTU3fDQuMjA3NDE3
     
  2. Gravidy

    Gravidy Avatar

    Messages:
    192
    Likes Received:
    455
    Trophy Points:
    18
    Location:
    San Francisco, CA
    I'm seeing this behavior in the latest build, 815.

    02/27/2019 19:10
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-8700K CPU @ 3.70GHz (12) System RAM: 16328
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU RAM: 8079
    SotA.QA.Win.64.815.Date.02.27.19
    Area: RandomEncounter_Plains02/Barbarian
    Area Display Name: Plains Encounter
    Loc: (-38.9, 36.5, -63.2)
    Debug: UmFuZG9tRW5jb3VudGVyX1BsYWluczAyfEJhcmJhcmlhbnwoLTM4Ljg3OCwgMzYuNTE2LCAtNjMuMjA2KXwoMCwgMC41MDUsIDAsIC0wLjg2Myl8LTc4MC42OTk2fDIxLjQxMDk4fDE3LjAzOTI2