1. We have a QA initiative where we work with the community more closely than ever to get your bug reports into the hands of the developers. Please use this forum for LIVE Server bug reporting. Do follow the format below, because it will help us out greatly in responding. If you do not, it's possible your bug report will be misinterpreted, or worse, lost!

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Only reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug. ALL extraneous commentary will be deleted to avoid cluttering the reports.
    • Keep your bug report short and factual.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    Bug Report Template
    1. Title:
    2. Reproduction Rate:
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs:
    To get started, use /bug in-game (/devbug if on QA) to auto-create this template. It will even auto-fill some of the required information and open the browser for you. Then take the information that was just saved to your system's clipboard and paste it into a new QA forum post. Thank you bug hunters!
Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

The enable adventure dungeon button doesnt change after pressing it

Discussion in 'Player Made Dungeons' started by devilcult, Feb 26, 2019.

  1. devilcult

    devilcult Avatar

    Messages:
    772
    Likes Received:
    1,666
    Trophy Points:
    93
    02/26/2019 06:20
    Title: The enable adventure dungeon button doesnt change after pressing it
    Reproduction Rate:100%
    Blocker?No
    Details:When you click on the dungeon and cogwheel u get to enable the dungeon adventure mode to access it, after clicking it it should turn to Disable to set it back but it stay on enable adventure always. Probably same happen in the other way with disable.
    Steps to Reproduce:
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz (8) System RAM: 16322
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 745 GPU RAM: 4053
    SotA.QA.Win.64.808.Date.02.25.19
    Area: PlayerDungeon_BrownMarbleFoyer_3Connections
    Area Display Name: Player Dungeon
    Loc: (49.0, 5.0, 54.8)
    Debug: UGxheWVyRHVuZ2Vvbl9Ccm93bk1hcmJsZUZveWVyXzNDb25uZWN0aW9uc3x8KDQ5LjA0NSwgNS4wMTEsIDU0Ljc4OCl8KDAsIC0wLjk5OSwgMCwgLTAuMDQ2KXwxNzUuMDAwM3wyMC4zMzE3NXw2LjM0MDU3MQ==
     
    Rinaldi likes this.
  2. Rinaldi

    Rinaldi Avatar

    Messages:
    751
    Likes Received:
    2,326
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    Location:
    Jade Valley & Wizards Rest
    For me, the first time i open the dungeon interface (after entering the POT from the overworld or from the dungeon), i get a delay in the toggle: I select enable/disable adventure mode, and then about 1 minute later the dungeon interface disappears. When i re-open the interface, the adventure mode has changed. After this initial delay, then the adventure mode toggle works immediately, however, it closes the dungeon interface each time i toggle (which is should not do).
    Basically, the initial delay needs to be fixed, and then the dungeon interface need to remain open when the toggle is performed.
     
    Last edited: Feb 26, 2019