Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

Very High GPU Load

Discussion in 'Critical Issues (Blockers, Performance, Crashes)' started by Sorthious, Nov 13, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sorthious

    Sorthious Avatar

    Messages:
    1,136
    Likes Received:
    1,361
    Trophy Points:
    113
    11/13/2018 13:59

    Details:In certain areas I'm getting very high GPU load, looking out at the water on overworld map pushes the load to 98-100%.

    [​IMG]

    User Specs:
    OS: Linux 4.15 Ubuntu 18.04 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz (4) System RAM: 15913
    GPU: AMD Radeon (TM) RX 480 Graphics (POLARIS10, DRM 3.23.0, 4.15.0-38-generic, LLVM 7.0.0) GPU RAM: 7960
    SotA.QA.Linux.64.771.Date.11.13.18
    Area: OverworldIsland
    Area Display Name: Hidden Vale
    Loc: (369.3, -6.2, 156.4)
    Debug: T3ZlcndvcmxkSXNsYW5kfHwoMzY5LjMxNSwgLTYuMTg4LCAxNTYuMzgyKXwoMCwgMC41MTksIDAsIDAuODU1KXw2Mi43NjY1MnwyNy41NTEzfDIw
     
    Mishikal and Feeyo like this.
  2. Feeyo

    Feeyo Avatar

    Messages:
    1,718
    Likes Received:
    2,522
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Aelasar’s Forest
    Yes overland is very hitchy for me on R59 and R60. I need to turn the camera view from top to down for it to perform on the overland.
     
    Sorthious likes this.
  3. Sorthious

    Sorthious Avatar

    Messages:
    1,136
    Likes Received:
    1,361
    Trophy Points:
    113
    I was getting like 93Fps, and wasn't hitching too bad. I tried other areas facing the water and the GPU Load was between 70-80, it was just that one area down near Mysterious Swamp that jumped up to 99-100.
     
    Last edited: Nov 14, 2018
    Feeyo likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.