1. This forum is for bug reporting of current Player Test Environment (QA Server) issues ONLY.
    Be sure to follow the format below, it will help us out greatly in responding. If you do not, your report may not be entered into the system.

    Read BEFORE submitting your first bug: Reporting Bugsā€¦ QA 101 Document
    • Search for your bug in all likely categories before posting in order to avoid duplicate reports.
    • Be sure to provide details of what the issue is and how to re-produce it, but keep your bug report factual.
    • Reply to an existing thread if you have additional information for the reported bug.
      Do not use this forum for commentary, your post will be deleted and you may be moderated, suspended or banned if the activity continues.
    • There is no need to submit crash logs. Crash data we require is automatically logged.
    NOTE: Important information including your location and system specs are automatically put into your clipboard when using /devbug in the game (DO NOT add additional system specs unless requested). When starting your post, just use <CTRL>-V to insert the data and fill in the entries with no data.

    Please include Screenshots if possible. Images can be saved on our SotA Discord Server here

    If the clipboard does not work, use and fill in this Bug Report Template:
    1. Title:
    2. Reproducible?
    3. Blocker?
    4. Details:
    5. Steps to Reproduce:
    6. User Specs: (RAM, CPU, GPU and Operating System only)

Well of Aldur - meticulous Aldurite harvest not giving additional fragments

Discussion in 'Crafting, Harvesting, Salvage, & Agriculture' started by Rinaldi, Jan 6, 2021.

  1. Rinaldi

    Rinaldi Bug Hunter

    Messages:
    1,111
    Likes Received:
    2,992
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    01/06/2021 08:08
    Title: Well of Aldur - meticulous Aldurite harvest not giving additional fragmants
    Reproduction Rate: hard to tell, i don't get a lot of meticulous, but it has occurred more than once
    Blocker? no
    Details: see pic. I had a metic x3, but got only one bundle of fragments. However, I did get the extra XP for metic. Also, I have gotten a cluster and a bundle of fragments during a metic, so maybe getting a cluster on a metic is working, but getting fragments on a metic is not working? Also, I am not sure if this is a global issue for all the aldurite nodes or its just certain nodes (again, it's hard to tell since metic collections don't happen all that often).
    Steps to Reproduce: see above
    User Specs:
    OS: Windows 10 (10.0.0) 64bit
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz (8) System RAM: 32708
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 GPU RAM: 8088
    SotA.QA.Win.64.1119.Date.12.29.20
    Area: Mistrendur_R4_WellOfAldur
    Area Display Name: Well of Aldur
    Loc: (-225.1, 0.0, -322.6)
    Debug: TWlzdHJlbmR1cl9SNF9XZWxsT2ZBbGR1cnx8KC0yMjUuMDg4LCAwLjAwNywgLTMyMi41NTIpfCgwLCAtMC4yNjEsIDAsIDAuOTY1KXw5Ni40MjAzfDE3LjQ0NDM0fDYuNzY3OTU=
    [​IMG]


    Addendum #1:
    Here was another meticulous x3 on a different node. Shouldn't there be 3 bundles of crystals for a meticulous x3?

    01/06/2021 12:57
    SotA.QA.Win.64.1120.Date.01.05.21
    Area: Mistrendur_R4_WellOfAldur
    Area Display Name: Well of Aldur
    Loc: (78.5, -0.4, -498.0)
    Debug: TWlzdHJlbmR1cl9SNF9XZWxsT2ZBbGR1cnx8KDc4LjQ5MiwgLTAuMzk5LCAtNDk3Ljk1KXwoMCwgMC4zODcsIDAsIDAuOTIyKXw4MS42NTE0MnwzNi41MzM5fDExLjgwNzU1

    [​IMG]

    Addendum #2:
    This was a metic x 2 at a different node.
    01/06/2021 13:34
    SotA.QA.Win.64.1120.Date.01.05.21
    Area: Mistrendur_R4_WellOfAldur
    Area Display Name: Well of Aldur
    Loc: (-137.5, 0.0, -290.2)
    Debug: TWlzdHJlbmR1cl9SNF9XZWxsT2ZBbGR1cnx8KC0xMzcuNTE4LCAtMC4wMDEsIC0yOTAuMjM4KXwoMCwgLTAuODY5LCAwLCAwLjQ5NSl8LTExMzAuNzYyfDI4LjM5OTAyfDE4
    [​IMG]
     
    Last edited: Jan 6, 2021