Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

[Known] Portable Aether Vibration Amplifier no longer lights up when activated

Discussion in 'Release 35 Bug Forum' started by Jarikith, Oct 27, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jarikith

    Jarikith Avatar

    Messages:
    228
    Likes Received:
    445
    Trophy Points:
    30
    Gender:
    Male
    Location:
    Eugene OR
    1 Title: Portable Aether Vibration Amplifier no longer lights up when activated
    2 Reproduction Rate: 100%
    3 Blocker? No
    4 Details: Portable Aether Vibration Amplifier (headset) no longer glows/lights up when it's stream music. How will anyone know that I am grooving to sweet tunes from Avatar's Radio if it doesn't light up?!?
    5 Steps to Reproduce: Wear headset, stream awesome music from Avatar's Radio.. be sad because the headset does not light up.

    6 User Specs:
    OS: Windows 10 Pro 64bit
    CPU: Intel Core i7-2700K CPU @ 3.50GHz
    System RAM: 16Gb
    GPU: GeForce GTX 760
     
  2. Waxillium

    Waxillium Avatar

    Messages:
    3,341
    Likes Received:
    9,162
    Trophy Points:
    165
    Gender:
    Male
    Location:
    Rift's End
    JR lives in this thing so it's a STAT bug ;)
     
  3. DarkStarr

    DarkStarr Executive Producer Moderator SOTA Developer

    Messages:
    6,690
    Likes Received:
    45,618
    Trophy Points:
    202
    Gender:
    Male
    bug entered
     
  4. Audacity

    Audacity Avatar

    Messages:
    643
    Likes Received:
    2,887
    Trophy Points:
    105
    Gender:
    Female
    Location:
    my own lil world
    Because you will be dancing if I know you.
     
  5. Attenwood

    Attenwood Avatar

    Messages:
    6,911
    Likes Received:
    5,864
    Trophy Points:
    153
    Bug reference id: 36188
     
  6. Jarikith

    Jarikith Avatar

    Messages:
    228
    Likes Received:
    445
    Trophy Points:
    30
    Gender:
    Male
    Location:
    Eugene OR
    Additional details: Okay so it's not always unlit, it is either always lit irregardless of on/off status.. or it is not lit at all irregardless of on/off status. Seems to be no rhyme or reason to why. In Desolis on my lot and around the town it is lit. In my basement it was not. In Rift's End around the town it was not lit. Definitely tied somehow to zoning, or perhaps specific zones/environs as to whether it's going to be on or off.
     
Thread Status:
Not open for further replies.