Dismiss Notice
This Section is READ ONLY - All Posts Are Archived

POST HERE for Huge performance loss with release

Discussion in 'Release 42 Bug Forum' started by Juvir, May 25, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dirk Hammerstrike

    Dirk Hammerstrike Avatar

    Messages:
    660
    Likes Received:
    1,107
    Trophy Points:
    93
    OS: Mac OS X 10.11.6
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-4770HQ CPU @ 2.20GHz (8) System RAM: 16384
    GPU: Intel Iris Pro OpenGL Engine GPU RAM: 1536
    SotA.EarlyAccess.LIVE.OSX.64.612.Date.05.26.17

    Its painful in towns of any size. Even playing lower res, fastest, nothing eye candy enabled.
     
  2. Jupiter8

    Jupiter8 Avatar

    Messages:
    39
    Likes Received:
    39
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Location:
    Germany
    Hello,

    I do not know what happened, because the performance was much better in previous releases with the same good graphics. For me the current status is a single annoyance! Please put the focus on the performance, so that the game is playable and acceptable at all. Because really all current games run with 60-100 FPS liquid, only SOTA creeps with 25 FPS. Just before release, this is a very bad joke.

    Core i7 6700K 4GHz
    32 GB 2400 RAM
    Zotac Geforce 1080GTX AMP! Extreme
    NVIDIA 382.33 Driver
    WIN10 Pro 64Bit
    Asus ROG PG278Q Monitor
    Samsung 840 Pro SSD`s

    Regards
    Jupiter8
    Baron
     
  3. Echondas

    Echondas Bug Hunter

    Messages:
    2,361
    Likes Received:
    3,003
    Trophy Points:
    165
    Gender:
    Male
    Location:
    NY
    Hey @Jupiter8 -- not sure if you heard, but the next release is focused on performance, and @Chris has mentioned in his blog that they've already made some leaps and bounds -- FYI.
     
    Lexie likes this.
  4. Krovakin

    Krovakin Avatar

    Messages:
    85
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    8
    I am having horrible issues as well. Used to run at Fantastic and beautiful settings.... now I am getting 15-30 fps on beautiful and 30-40 on great. Also almost everything in the game requires me to dbl click 4-6 times before it registers, I am VERY displeased with this happening and will not be playing until fixed, it is unplayable right now.
    890M gtx card running a Republic of gamers laptop with 16gb of ram and a i7 2.84.
     
Thread Status:
Not open for further replies.